25.7.2022 — 7.8.2022

Ryhmänäyttely

Akvarellin anarkiaa

ARRR-GH–HHH-HH-H … ANARKIAA AKVARELLEILLA…

Eikö omaksumasi akvarellityyli ihan sovi yleiseen muottiin? Haluatko maalata toisin? Tai ainakin kokeilla jotakin uudenlaista. Tai ehkä tyylisi sopiikin juuri tähän genreen.


Näillä sanoilla aloitimme kevättalvella osallistumiskutsun näyttelyymme. Eikä kutsu mennyt hukkaan. Saimme helposti mukaan 15 innostunutta ja kokeilunhaluista taiteilijaa. Ilmassa on selvästi kiinnostusta tehdä akvarelleja myös uudella tavalla, kokeilla rajoja.

Akvarellimaalaus on kehittyvä ala ja tarjoaa mahdollisuuksia moneen. Olemme innostuneita värien omintakeisesta tyylistä levittäytyä ja muuttua kuivumisprosessin aikana ja muutenkin käyttäytyä oman tahtonsa mukaan – halusimme tai emme. Olemme vastanneet värien haasteeseen samalla mitalla. Näyttelyn ripustuskin on vähän villi ja kehyksiä joko on tai sitten ei ole. Ja ne ovat millaisia ovat. Akvarellien lisäksi on saatettu käyttää myös guassia, tussia tai hiiltä. Tässä näyttelyssä taiteilijoille on annettu vapaat kädet toimia.

Galleriassa on kolme huonetta eri teemoineen, osallistuminen oman mielenkiinnon mukaan.
Huone 1 yläkerrassa, katutasossa. ULKOPUOLINEN MAAILMA.
Huone 2 alakerrassa. TUMMA JA TULINEN.
Huone 3 alakerrassa. UNIMAAILMA.
Tai ehkä tämäkin jaottelu muuttuu ripustuksessa toisenlaisiksi.

Näyttelyssä ovat mukana seuraavat taiteilijat:
Georgi Mikael Genin, Guy Hellström, Maria Ilvonen, Minna Kangas, Riitta Kärkkäinen, Ann-Mari Lindqvist, Tuula Mikkonen, MiuMau, Maarit Rantala, Leena Paasonen-de Campos,Terttu Pakarinen, Pia Pejcic, Päivi Pätsi, Katja Sutisna ja Päivi Virtanen

AKVARELLIN ANARKIAA -näyttely on avoinna 26.7.-7.8.2022. Tervetuloa tutustumaaan.
Lisätietoja Leena Paasonen de Campos
l.paasonen@gmail.com
0400 817 941

MIUMAU: Pampkin I
MIUMAU: Marraskuu
Riitta Kärkkäinen: Lentoon lähdössä
Leena Paasonen-de Campos: Unikuva 2022