10.7.2023 — 16.7.2023

Ryhmänäyttely

Suuri maalaustapahtuma SAy

TEEMANA  ”KOKO SUOMI MAALAA”

Maanantaina 10.7. vietetään Suomen kuvataiteen päivää ja samalla Helene Schjerfbeckin syntymäpäivää. Tänä vuonna Suomen Akvarellitaiteen yhdistys ei aikaisempaan tapaan järjestä erillistä päätapahtumaa. Nyt panostetaan eri puolilla maata oleviin alueellisiin tapahtumiin. Niistä eräs on Helsingissä Töölön alueella ja  Taka-Töölössä sijaitsevaan AKVART Galleriaan voi tuoda päivän aikana syntyneitä akvarellimaalauksia esille näyttelyyn, joka kestää 16.7.2023 saakka.

Galleriassa on viikon aikana myös demo-esityksiä ja Olof Qvickströmin näyttely.

Suomen Akvarellitaiteen yhdistys (SAy) tiedottaa:

Jo 13. kertaa järjestettävä Suuri Maalaustapahtuma (SMT) 2023 on jälleen ulkoilmamaalaustapahtuma. Suomen Akvarellitaiteen yhdistys aluevastaavineen kutsuu kaikki vesivärimaalauksen ystävät eri puolilla maata juhlistamaan Suomen kuvataiteen päivää  ma 10.7.2023, joka on myös Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä. Suomen lipun voi vetää salkoon juhlapäivän kunniaksi. Maalataan vesivärein itselle sopivalla tavalla. 

Ilmoittaudu mukaan maalaustapahtuman järjestäjäksi to 6.7. mennessä tällä lomakkeella: https://forms.gle/SfnaQAsNjaxJnNCw5

Kokoamme tapahtumat tuttuun tapaan SMT:n nettisivuille: www.maalaustapahtuma.fi/tapahtumapaikat 

Tänä vuonna Suuren maalaustapahtuman teema on ’KOKO SUOMI MAALAA’, tervetuloa mukaan maalaamaan ja tapahtumia järjestämään! 

Mahdollisuuksien ja voimavarojen mukaan tapahtumissa on ohjausta ja opastusta materiaalien sekä tekemisen osalta.

Tapahtumia oli viime vuonna 57 paikkakunnalla.

Tapahtumista on kuvia tässä ryhmässä ja sisältökuvaukset löytyvät verkko-osoitteesta https://www.maalaustapahtuma.fi/tapahtumapaikat . 

Maalaustapahtuman kotisivuilta löydät runsaasti muutakin tapahtumaan liittyvää tietoa https://www.maalaustapahtuma.fi/suuri-maalaustapahtuma .

Jos olet järjestämässä tapahtumaa niin käy osoitteessa https://www.maalaustapahtuma.fi/tapahtumainfo .

Linkin takaa löytyy hyödyllistä tietoa tapahtuman järjestäjälle kuten mm graafiset pohjat, joita voi vapaasti käyttää tapahtumasta tiedottamiseen. 


Tapahtumia ilmoitettiin 2022 kaikkiaan 66 ja niihin osallistui useita tuhansia osallistujia mukaan joko maalaamaan tai seuraamaan demoja. 

Päätapahtumaa ei tänä vuonna tulla järjestämään. Pääpaino on alueellisissa tapahtumissa.