8.4.2024 17.30 — 20.00

Kilta-ilta: Marja Mali, Zoomaus Kevääsen

Akvarellikilta on Maikki Haapalan ja Anja Meren järjestämä kahden viikon välein kokoontuva opetusryhmä. Kilta kokoontuu Helsingin Rudolf Steiner koulun lukiossa, Paraistentie 3, Helsinki. Saapuminen: Ratikka 10, Tilkan pysäkillä pois, Koroistentieltä Paraistentielle. Koulurakennuksen päädyssä sisäänkäynnin edessä on  parkkipaikka, jos tulet omalla autolla hae vahtimestarilta pysäköintilupa. Kuvataideluokkaan tullaan koulutalon päätyovesta Paraistentien puolelta sisään ja toisen kerroksen tasanteelta heti vasemmalle.

Kilta-iltaan mahtuu korkeintaan 18 maalaria, joten ilmoittautuminen on tärkeää. Ilmoittaudu Kilta-iltaan: anjariittam(at)gmail.com. Ilmoittautumisen peruutus pitää tehdä viimeistään lauantaina 6.4. klo 12. Tämän jälkeen peruuttaminen maksaa 15 €.

Osallistujilta kerätään 15 € ovimaksu (käteinen/MobilePay).

8.4.2024 opettajana Marja Mali

Opettajan terveiset
Työskentelemme akvarellilla kolmen kerroksen tekniikalla. Kuva-aiheena erilaiset kukinnot, eksoottiset ja kuihtuneet kukat. Sommitttelussa kohteen ja taustan jännitteinen suhde on yksi teoksen osatekijä. Maalauksen ilme tulee olemaan abstrahoitu, ei realistinen eikä yksityiskohtainen.

Mukaan otetaan vesivärit, paperit,siveltimet; alustoja ja vesikuppeja voi lainata luokasta.