22.4.2024 17.30 — 20.00

Kilta-ilta: Johanna Johnsson, Takapihan kasvio

Akvarellikilta on Maikki Haapalan ja Anja Meren järjestämä kahden viikon välein kokoontuva opetusryhmä. Kilta kokoontuu Helsingin Rudolf Steiner koulun lukiossa, Paraistentie 3, Helsinki. Saapuminen: Ratikka 10, Tilkan pysäkillä pois, Koroistentieltä Paraistentielle. Koulurakennuksen päädyssä sisäänkäynnin edessä on  parkkipaikka, jos tulet omalla autolla hae vahtimestarilta pysäköintilupa. Kuvataideluokkaan tullaan koulutalon päätyovesta Paraistentien puolelta sisään ja toisen kerroksen tasanteelta heti vasemmalle.

Kilta-iltaan mahtuu korkeintaan 18 maalaria, joten ilmoittautuminen on tärkeää. Ilmoittaudu Kilta-iltaan: anjariittam(at)gmail.com. Ilmoittautumisen peruutus pitää tehdä viimeistään lauantaina 20.4. klo 12. Tämän jälkeen peruuttaminen maksaa 15 €.

Osallistujilta kerätään 15 € ovimaksu (käteinen/MobilePay).

22.4.2024 opettajana Johanna Johnsson

Opettajan terveiset:

Maalaamme takapihan kasviota; ryteikköä, risuja, viime syksyn kuivia. Ota mukaasi poltetut siennat, umbrat, vihreät ja sekalaiset harmaat. Tuon mukanani vesiliukoisia lyijykyniä viivoihin, bambupaperia kokeiluun ja kuivat kaislat&heinät. Kevään aurinko nostaa uutta, mutta vielä on rustiikkia jäljellä!

Otan mukaani myös pullovesivärejä, jos haluaa kokeilla murrettujen värien vastapainoksi pirskahtelevaa vappuilua! Hiustenkuivaaja, sumutinpullo ja pesusienikin saa olla mukana!

Mukaan otetaan vesivärit, paperit,siveltimet; alustoja ja vesikuppeja voi lainata luokasta.