30.10.2023 17.30 — 20.00

Kilta-ilta: Johanna Johnsson, Metsän tunnelmiin ja väreihin

Akvarellikilta on Maikki Haapalan ja Anja Meren järjestämä kahden viikon välein kokoontuva opetusryhmä. Kilta kokoontuu Helsingin Rudolf Steiner koulun lukiossa, Paraistentie 3, Helsinki. Saapuminen: Ratikka 10, Tilkan pysäkillä pois, Koroistentieltä Paraistentielle. Koulurakennuksen päädyssä sisäänkäynnin edessä on  parkkipaikka, jos tulet omalla autolla hae vahtimestarilta pysäköintilupa. Kuvataideluokkaan tullaan koulutalon päätyovesta Paraistentien puolelta sisään ja toisen kerroksen tasanteelta heti vasemmalle.

Kilta-iltaan mahtuu korkeintaan 18 maalaria, joten ilmoittautuminen on tärkeää. Ilmoittaudu Kilta-iltaan: anjariittam(at)gmail.com. Ilmoittautumisen peruutus pitää tehdä viimeistään lauantaina 28.10. klo 12. Tämän jälkeen peruuttaminen maksaa 15 €.

Osallistujilta kerätään 15 € ovimaksu (käteinen/MobilePay).

30.10.2023 opettajana Johanna Johnsson

Me menemme maalaten metsään Sibeliuksen Kuusi-kappaleen myötä. Ei poistuta kuitenkaan luokasta, mutta kuunnellaan ja tehdään tunnelman tuomaa. Keskustellaan työhuonemusiikista – mitä maalatessa soi taustalla vai onko hiljaisuus parasta?

Mukaan otetaan vesivärit, paperit,siveltimet; alustoja ja vesikuppeja voi lainata luokasta.