12.12.2022 17.30 — 20.00

Kilta-ilta: Alina Sinivaara, Akvarellia erilaisilla pinnoilla

Akvarellikilta on Maikki Haapalan ja Anja Meren järjestämä kahden viikon välein kokoontuva opetusryhmä. Kilta kokoontuu Helsingin Rudolf Steiner koululla, Lehtikuusentie 6, ensimmäisen kerroksen ensimmäinen luokka. Ilmoittaudu Kilta-iltoihin: anjariittam(at)gmail.com. Ilmoittautumisen peruutus pitää tehdä viimeistään lauantaina 10.12. klo 12. Tämän jälkeen peruuttaminen maksaa 15 €.

Osallistujilta kerätään 15 € ovimaksu.

12.12.2022 opettajana Alina Sinivaara

Opettajan ohjeistus:

”Kokeilemme akvarellia erilaisille pinnoille, kuten puulle, käsipaperille, silkkipaperille, kankaalle, pahville ja akryylipastalle. Akvarellipapereitakin voi ottaa mukaan erilaisia pohjustuksia varten, mutta ensisijaisesti yritämme löytää niille muita vaihtoehtoja.

Opettaja tuo erilaisia materiaaleja, kuten koivukiekkoja, silkkipaperia, puuvillakangasta ja akryylipastaa. Jos kotoa löytyy, ota mukaan esim. pahvirasioita tai -mukeja, laudanpätkiä, tuohta tms. huokoista materiaalia, johon akvarelli tarttuu. Liukkaille pinnoille (esim. pleksille) on mahdollista levittää huokoinen pasta, johon voi maalata myös akvarellilla.”