11.4.2022 — 1.5.2022

AKVART osuuskuntalaiset

Kevään korvalla

Taiteilijat: Dahlqvist Elina, Einiö Marjaterttu, Haikia-Matilainen Tuula, Hassinen Pirjo, Hellström Guy, Järvinen Paula, Korpi Outi, Koskela Taina, Lepistö Riitta, Lindqvist Ann-Mari, Nyberg Kirsti, Paitula Mervi, Pankola Liisa, Pihlatie Heidi, Sandell Tove, Siltanen Sanni, Singh Maria, Sivén Liisa, Tyrväinen Anja, Vilpas Raila, Virtanen Pirjo, Vuori Pirkko, Virtanen Sirkka-Liisa ja Toivo Tupin

Jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan on AKVART Galleriassa Töölössä pääsiäisen seutuville ajoittuva KEVÄÄN KORVALLA -näyttely, joka on esillä jopa kolmen viikon ajan. Tähän näyttelyyn ovat tarjonneet töitään 25 osuuskunnan jäsentä. Kaiken kaikkiaan jäseniä on tällä hetkellä 237.

Keväisiä ajatuksia, kevään tunnelmia ja toiveikkuutta sekä luonnon ihmeitä ovat taiteijat teoksissaan esitelleet meidän kaikkien iloksi. Myöskin toiveikkuutta ja iloa valon lisääntymisestä on ilmassa.

Luonto on ihmeellinen. Joka vuosi se jaksaa aloittaa kaiken uudelleen. Tervetuloa tutustumaan taiteilijoiden loihtimiin keväisiin tunnelmiin.