13.3.2019 — 24.3.2019

Akvartistit

Juhlahumua

AKVARTISTIT: Maikki Haapala, Inkeri Blomstedt, Kirsti Itäpiiri, Hanna Järvi, Riitta Lindström, Sirkka Mokko, Ritva Rautakoski, Camilla Ramstedt, Irina Rebnitskaya, Tuula Revell, Tuula Palmunen-Saari, Liisa Sivén, Benita Suomi, Sirkku Tuominen ja Toivo Tupin.

Monet ansioituneet akvarellistit ovat jo pitäneet AKVARTissa näyttelyn tai useamman. Nyt on meidän vuoromme. Olemme AKVARTin aktiivisia työntekijöitä, osa parastaikaa hallituksessa vastuuta kantamassa ja loput kerran olleet hallituksessa ja toimivat edelleen *galleriaenkeleinä*. Kut- summe itseämme Akvartisteiksi. Olemme juhlatuulella. Siksi koemme, että juhlahumua on näyttelyllemme sopiva nimi. Keskitymme tässä näyttelyssä valjastamaan akvarellin karnevaalitunnelmiin, luotamme sen taipuisuuteen ja eloisaan ilmaisuvoimaan. Nyt jos koskaan lähdemme tanssiin värien kanssa ja yhdessä Rion karnevaalien kanssa heittäydymme juhlahumuun.

JUHLAHUMUA on ollut meille ihana värikylpy. Innostuimme yhteisestä karnevaaliaiheesta. Ihanaa yhteisöllisyyttä eri tavoilla. Alleviivaamme akvarellin taipuisuutta, käytettiinpä sitä sisällön tulkiksi tai hulvattomaan tekniseen akrobatiaan, kuten tämä näyttelymme on.

AKVART galleria on tänä vuonna toiminut 10 vuotta Helsingin Humalistonkatu 1:ssä. Osuuskuntamuotoisessa galleriassamme on jo melkein 200 jäsentä. Olemme juhlatuulella. Tervetuloa juhlimaan kanssamme yhteistä taivalta ja toivotamme akvarellille värikylläistä tulevaisuutta!

Hanna Järvi