31.1.2022 — 13.2.2022

Suomalaisia miestaiteilijoita

Hyvät herrat II

Taiteilijat: Asikainen Kari, Ek Veikko, Genin Georgi, Hellström Guy, Kautto Vesa, Kortelahti Harri, Lassila Antti, Lassila Matti, Lassila Pertti, Mäntynen Tuomas, Nyman Ulf, Pulli Kimmo, Puutio Risto, Pyhälampi Mika, Qvickström Olof, Ryynänen Pekka, Seppälä Jussi, Sinisalo Pekka, Suominen Jussi,  Tupin Toivo, Wartiovaara Jorma, Virmavirta Jarmo, Visanti Matti

Helmikuun alusta kahtena ensimmäisenä viikkona AKVART gallerian seinillä on esillä suomalaisten miestaiteilijoiden kädenjälkeä. Tämä on jo toinen tämänkaltainen näyttely, johon osallistuu vain miesvoimaa. Edellinen oli vuonna 2017 ja herätti suurta mielenkiintoa. Hyvät Herrat II -näyttelyssä on esillä eri puolella Suomea asuvien taiteilijoiden töitä. Taiteilijajoukossa on mukana sellaisia, jotka olivat aikanaan perustamassa Suomen Akvarellitaiteen yhdistystä sekä ensimmäistä ja ainoata Suomen akvarelligalleriaa AKVARTia. Kokeneitten mestarien rinnalle mukaan on tullut uutta nuorta lahjakasta voimaa. 

Tervetuloa tutustumaan näyttelyymme tiistaista 1.2. alkaen ja Ystävänpäivän aattoon asti. 

AKVARTissa noudatetaan terveysviranomaisten suosituksia, meillä on käytössä kasvomaskeja ja käsidesiä. Meille on turvallista tulla!