Näyttelyt

SEASONS
  • Asettaja: Tarja Kleemola
  • Nimi: SEASONS
  • Aika: 02. 09. - 15. 09. 2013

Voimaa ja herkkyyttä

Taidemaalari Tarja Kleemola on tehnyt pitkän uran taiteilijana ja kuvataiteen opettajana. Taiteilijaäidiltään kipinän perinyt akvarellisti on kokeillut monenlaista taiteen tekemistä, mm. lasia ja grafiikkaa, mutta päätynyt enimmäkseen akvarelliin. Yllätyksellinen akvarelli kiehtoo osaavaa ja kokenutta taiteilijaa.
”Kun väri kohtaa veden syntyy akvarelli, spontaanin tuoreesti rehevillä väreillä tai herkästi kuullottaen kerros kerrokselta. Akvarellia voi maalata monin tavoin, mutta lopputulos on aina yllätys”, Tarja Kleemola itse kertoo.
Näyttelyn teema Seasons, vuodenajat, on taitelijalle innostava mutta vaativa innoituksen lähde. Katsojalle ne ovat raikkaudessaan ja voimassaan oikeita silmän makupaloja.
Tarja Kleemola on ehtinyt pitää lukemattomia näyttelyitä. Vuotuiset yhteisnäyttelyt Espoossa, Helsingissä ja Harjavallassa kuuluvat asiaan, mutta Tarjan näyttelyitä on nähty lukuisilla muillakin paikkakunnilla sekä Espanjassa, Italiassa, Virossa ja Venäjällä.
/TP-S

Ajankohtainen näyttely
Raija Dahlberg, Pirjo Hassinen, Hanna Jauhiainen, Anna-Liisa Järviaho, Taina Koskela, Harri Kortelahti, Helena Kääriäinen, Ingeborg Lawson, Riitta Lindström, Sirkka Mokko,  Aulikki Nukala,  Terttu Pakarinen,  Marianne Palonen, Maija Pasanen, Sinikka Pietilä, Kirsti Uimonen ja Vuokko Yllö IHMINEN JA LUONTO 17. 10. - 31. 10. 2021
Tulevat näyttelyt
Risto Puutio HYÖKY JA HILJAISUUS 01. 11. - 14. 11. 2021
Kolo-ryhmä TAIVASALLA 15. 11. - 28. 11. 2021
Minna Pyykkö SINÄ YÖNÄ SATOI LUNTA 29. 11. - 12. 12. 2021

Menneet näyttelyt on nähtävissä arkistossa.


Edellinen sivu: Etusivu
Seuraava sivu: Nettigalleria