Näyttelyt

PUNAINEN - OKRA - TURKOOSI
  • Asettaja: Taru Tomperi
  • Nimi: PUNAINEN - OKRA - TURKOOSI
  • Aika: 29. 08. - 11. 09. 2011


Taru Tomperi:

Punainen, okra ja turkoosi ovat voimakkaita värejä, jotka äkisti ilmaantuivat aikaisemmin tummien ja murrettujen värien vierelle ja tilalle maalauksiini viime vuosikymmenellä. Kymmenien vuosien mittaisen maalausrupeaman jälkeen koin ilmaisun vapautumisen.Värikkyyden lisäääntyessä esittävyys väheni entisestään.Luovuin osittain tarkkarajaisista muodoista ja töitteni koko kasvoi rajusti. Mahdollisuuksieni rajat laajenivat.

Teokseni toimivat usein abstraktin ja esittävän rajamailla. Maalaan intensiivisesti ja ekspressiivisesti. Aiheet nousevat sisäisestä maailmastani ja kokemuksistani. Ne muokkautuvat päässääni usein tunnistamatttomaan asuun. Maalaukseni ovat monitulkintaisia. Omasta kokemusmaailmastaan lähtien katsoja näkee niitten sisällön omalla tavallaan Jokainen tulkinta on yhtä oikea.

Ajankohtainen näyttely
Raija Dahlberg, Pirjo Hassinen, Hanna Jauhiainen, Anna-Liisa Järviaho, Taina Koskela, Harri Kortelahti, Helena Kääriäinen, Ingeborg Lawson, Riitta Lindström, Sirkka Mokko,  Aulikki Nukala,  Terttu Pakarinen,  Marianne Palonen, Maija Pasanen, Sinikka Pietilä, Kirsi Uimonen ja Vuokko Yllö IHMINEN JA LUONTO 17. 10. - 31. 10. 2021
Tulevat näyttelyt
Risto Puutio HYÖKY JA HILJAISUUS 01. 11. - 14. 11. 2021
Kolo-ryhmä TAIVASALLA 15. 11. - 28. 11. 2021
Minna Pyykkö SINÄ YÖNÄ SATOI LUNTA 29. 11. - 12. 12. 2021

Menneet näyttelyt on nähtävissä arkistossa.


Edellinen sivu: Etusivu
Seuraava sivu: Nettigalleria