Näyttelyt

MEDIAN KOSKETUS
  • Asettaja: YLEn maalarit
  • Nimi: MEDIAN KOSKETUS
  • Aika: 20. 04. - 03. 05. 2015

Yleisradio on luovien persoonien työyhteisö. Muusikot soittavat ja säveltävät, graafikot huolehtivat televisioruudun ja esitteiden ilmeestä, valokuvaajat dokumentoivat henkilöitä sekä tapahtumia, ammattitaiteilijat suunnittelevat ja maalaavat lavasteita, kirjailijat tekevät käsikirjoituksia teatteria varten ja muut sanataiturit toimivat toimittajina. Ammattimaisen kiinnostuksen lisäksi henkilökunnasta löytyy moniosaamista, mikä näkyy lukuisissa Yleisradion harrastuskerhoissa henkilöstön vapaa-ajalla.

Yleisradion Taidekerho on koonnut taiteesta kiinnostuneet keskustelemaan ja tekemään taidetta säännöllisesti jo 35 vuoden ajan. Opettajiksi olemme saaneet maan etevimpiä ammattitaiteilijoita, joilta olemme saaneet opastusta kaikkiin mahdollisiin taiteen tekemisen menetelmiin. Yleisradion tiloissa olevassa Galleria Kangastuksessa olemme voineet esittää maalauksiamme ja keramiikkaa yleläisten ja vierailijoiden iloksi.

Median Kosketus-näyttelyn taiteilijat ovat maalanneet vuosikymmeniä, yhdessä ja erikseen. Jokaisella on ollut Yleisradiossa oma siviilityönsä, joka ei välttämättä liity taiteeseen, mutta yhteistä on kaikkien rakkaus taiteen tekemiseen.

Ajankohtainen näyttely
Raija Dahlberg, Pirjo Hassinen, Hanna Jauhiainen, Anna-Liisa Järviaho, Taina Koskela, Harri Kortelahti, Helena Kääriäinen, Ingeborg Lawson, Riitta Lindström, Sirkka Mokko,  Aulikki Nukala,  Terttu Pakarinen,  Marianne Palonen, Maija Pasanen, Sinikka Pietilä, Kirsi Uimonen ja Vuokko Yllö IHMINEN JA LUONTO 17. 10. - 31. 10. 2021
Tulevat näyttelyt
Risto Puutio HYÖKY JA HILJAISUUS 01. 11. - 14. 11. 2021
Kolo-ryhmä TAIVASALLA 15. 11. - 28. 11. 2021
Minna Pyykkö SINÄ YÖNÄ SATOI LUNTA 29. 11. - 12. 12. 2021

Menneet näyttelyt on nähtävissä arkistossa.


Edellinen sivu: Etusivu
Seuraava sivu: Nettigalleria