Näyttelyt

CINQUE ARTISTI
  • Asettaja: Lauri Jääskeläinen, Soili Kajaste, Tapani Kajaste,Tuula Revell, Gina Sundgren
  • Nimi: CINQUE ARTISTI
  • Aika: 02. 02. - 15. 02. 2015

Cinque Terre (viisi maata) on UNESCOn maailmanperintökohde, joka sijaitsee Italiassa, Ligurian rannikolla. Oikeasti maat ovat viisi pientä kylää, joiden nimet ovat pohjoisesta etelään Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola ja Riomaggiore. Kylissä vierailee vuosittain miljoonia turisteja.

Kylien kirjavat taloryppäät kohoavat kallioiden laella ja rotkojen rinteillä meren äärellä. Rantaa seuraava, tunnelissa kulkeva rata liittää ne toisiinsa, La Speziaan ja Genovaan. Ennen radan valmistumista vain meri ja polut yhdistivät kyliä muuhun maailmaan.

Näyttely on syntynyt yhteisen matkan pohjalta Cornigliaan, yhteen Cinque Terren viidestä kylästä.

Cinque artisti (viisi taiteilijaa) ovat Lauri Jääskeläinen juristi, Soili Kajaste psykologi, Tapani Kajaste arkkitehti, Tuula Revell arkkitehti ja Gina Sundgrén arkkitehti.

Olemme kaikki harrastajia. Maalaamme akvarelleja yksin, yhdessä taideleireillä, kursseilla ja yhteisillä matkoilla. Meillä on ollut monta ammattitaitoista ohjaajaa: Mauri Favén, Sakari Marila, Senja Vellonen, Mari Rantanen ja Kuutti Lavonen.

Ajankohtainen näyttely
Raija Dahlberg, Pirjo Hassinen, Hanna Jauhiainen, Anna-Liisa Järviaho, Taina Koskela, Harri Kortelahti, Helena Kääriäinen, Ingeborg Lawson, Riitta Lindström, Sirkka Mokko,  Aulikki Nukala,  Terttu Pakarinen,  Marianne Palonen, Maija Pasanen, Sinikka Pietilä, Kirsti Uimonen ja Vuokko Yllö IHMINEN JA LUONTO 17. 10. - 31. 10. 2021
Tulevat näyttelyt
Risto Puutio HYÖKY JA HILJAISUUS 01. 11. - 14. 11. 2021
Kolo-ryhmä TAIVASALLA 15. 11. - 28. 11. 2021
Minna Pyykkö SINÄ YÖNÄ SATOI LUNTA 29. 11. - 12. 12. 2021

Menneet näyttelyt on nähtävissä arkistossa.


Edellinen sivu: Etusivu
Seuraava sivu: Nettigalleria