Hakulomakkeet

Näyttelyä pitämään AKVART-galleriaan?

Akvart galleriaosuuskunta tarjoaa näyttelytilaa akvarellitaiteilijoille ja alan harrastajille riippumatta siitä ovatko he Osuuskunnan jäseniä. Näyttelyvuokra on kuitenkin edullisin osuuskuntalaisille. Jos kiinnostut näyttelyn pitämisestä AKVARTissa, niin täytä näyttelyhakemus ja lähetä AKVART galleriaosuuskunnan hallitukselle osoitteeseen Humalistonkatu 1, 00250 Helsinki tai sähköpostilla osoitteeseen galleriaakvart(at)gmail.com.  Hintatiedustelut näyttelykuraattori Riitta Lindströmiltä   Riitta Lindström,   050 514 8663.

Näyttelyhakemuslomake (WORD)

Näyttelyhakemuslomake (PDF)

AKVART galleriasuuskunnan jäseneksi?

Akvarelli-galleriaosuuskunta aloitti toimintansa syksyllä 2009 joka perusti pian sen jälkeen alvarellitaiteilijoille ja alan harrastajille tarkoitetun AKVART gallerian, maamme ainoan gallerian pelkästään akvarellitaidetta varten. Kysymyksiisi vastaavat pj. Liisa Sivén
  Liisa Sivén,   040 595 8216 ja näyttelykuraattori
Riitta Lindström   Riitta Lindström,   050 514 8663.

Jos toimintamme kiinnostaa Sinua, niin tule joukkoomme! Täytetyn jäsenhakemuksen voit lähettää  AKVART galleriaosuuskunnan hallitukselle osoitteeseen Humalistonkatu 1, 00250 Helsinki tai sähköpostilla osoitteeseen galleriaakvart(at)gmail.com.

Osuuskunta-sivu

Jäsenhakemuslomake (WORD)

Jäsenhakemuslomake PDF