OSALLISTUMISKUTSU: LUOVUUDEN VIRTA  25.3.-14.4.2024

Oletko akvarellimaalauksen harrastaja tai ammattilainen. Osallistu sinäkin AKVART Galleriaosuuskunnan järjestämään valtakunnalliseen, kaikille avoimeen LUOVUUDEN VIRTA -näyttelyyn. Näyttelyn jyryttäjänä toimii kuvataiteilija Marja Mali.

Tiedot teoksista ja teoskuvat lähetetään jyrytykseen viimeistään 2.3.2024 klo 24.00 osoitteeseen jyrytysakvart@gmail.com

Tervetuloa osallistumaan.

Osallistumiskutsu:

LUOVUUDEN VIRTA 25.3.–14.4.2024 

Valtakunnallinen, kaikille avoin jyrytetty akvarellinäyttely

AKVART Galleriaosuuskunta kutsuu kaikkia akvarellimaalauksesta innostuneita ammattitaiteilijoita ja harrastajia osallistumaan tähän valtakunnalliseen näyttelyyn. Osuuskunnan jäsenyyttä ei edellytetä. Jyryttäjänä toimii kuvataiteilija Marja Mali ja työt valitaan sähköisen materiaalin perusteella.  

TIEDOT TEOKSISTA JA TAITEILIJASTA lähetetään jyrytykseen viimeistään 02.03.2024 klo 24.00 osoitteeseen jyrytysakvart@gmail.com. 

TEOKSET Näyttelyyn voi tarjota enintään kolme (3) vv. 2022–2024 valmistunutta teosta, joihin akvarellivärien lisäksi voi käyttää kynää, tussia ja guassia. Koko korkeintaan irtoarkin puolikas eli noin          38 cm x 56 cm. Hyvälaatuisissa (kuvan pidempi sivu min. 1000 pikseliä) jpg-muodossa tallennetuissa  kuvissa teosten tulee näkyä  kokonaan lopullisessa muodossaan.  Jyrytys tapahtuu anonyyminä, joten taiteilijan nimeä/signeerausta ei saa näkyä kuvassa.  

TEOSKUVIEN JA -TIETOJEN LÄHETYS  

Lähetä teoskuvien kanssa myös TIEDOT eli kuitti maksetusta jyrytysmaksusta, maalausten tiedot (teoksen nimi, mitat ilman kehyksiä/paspiksia (korkeus x leveys), valmistumisvuosi ja myyntihinta). Lisäksi taiteilijan yhteystiedot (nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puh.nro). 

MAKSUT Tilitiedot: AKVART galleriaosuuskunta FI24 5789 5420 0472 06 

Jyrytysmaksu  40 € 1-3 teoksen jyrytyksestä maksetaan viimeistään 2.3.2024. Viite 23456.

Hakemus hylätään, ellei maksua ole suoritettu tuolloin. Jyrytysmaksua ei palauteta. Jyrytykseen osallistumalla annetaan AKVARTille lupa käyttää hyväksyttyjen töiden kuvia näyttelyn markkinoinnissa kuten tiedotteissa, nettisivuilla yms. Käytöstä ei makseta korvauksia taiteilijalle. 

KUN TULET VALITUKSI asiasta ilmoitetaan sähköpostitse aikaisintaan viikolla 10. 

Ripustusmaksu 60 € näyttelyyn valituilta taiteilijoilta 1–3 teoksesta maksetaan viimeistään 19.03.2024   tilille AKVART galleriaosuuskunta FI24 5789 5420 0472 06, viite 23469. 

TEOSTEN TOIMITUS 

Ripustusvalmiit, kehystetyt (valkoiset tai mattahopeiset) teokset tuodaan itse tai lähetetään taiteilijan kustannuksella rahtina tai postitse perillekantona 12.-20.03.2024 gallerian aukioloaikoina (ma suljettu).  

Taiteilija vastaa kuljetuskustannuksista. Teosten taakse kiinnitetään 2 samansisältöistä lappua (taiteilijan yhteystiedot ja teoksen nimi, mitat ilman kehyksiä/paspiksia (korkeus x leveys), valmistumisvuosi ja myyntihinta), tunnus ”LUOVUUDEN VIRTA”.  

Toimitusosoite AKVART galleria, Humalistonkatu 1, 00250 Helsinki. Postitse tai rahtina lähetettäessä merkitään vastaanottajaksi galleriaisäntä Toivo Tupin, puh. 040 578 3894. 

NÄYTTELYN VALVONTA Valvonnanhoitavat näyttelyyn valitut taiteilijat. Tarvittaessa saa sijaisen 35 €/päivä. 

VAKUUTUKSET AKVART vastaa vain näyttelynaikaisesta vakuutuksesta, muusta taiteilija itse. 

TEOSMYYNTI Osuuskunnan jäseniltäei peritämyyntiprovisiota. Muilta provisio on 25 %. Loput myyntihinnasta tilitetään taiteilijalle näyttelyn päätyttyä.  

TEOSTEN NOUTAMINEN näyttelyn päätyttyä 14.4. klo 16.00-17.00. Ilmoita Päivi Virtaselle, puh. 044 2933 2477  tai psvirta@gmail.com, jos et pääse silloin.  Mahdollisesti syntyvistä palautuskuluista vastaa taiteilija. 

LISÄTIETOJA  Päivi Virtanen,  044 2933 247,  psvirta@gmail.com 

Näyttely terveisin,

AKVART Galleriaosuuskunta / Hallitus