RAUHAA PÄÄLLE MAAN 5-17.12.2023

Osallistumiskutsu lasten taiteen näyttelyyn

AKVART Galleria on jo pitkään kannustanut lapsia oman taiteen tuottamiseen esimerkiksi Taiteiden öiden maalaustapahtumissa. Haaveissa meillä on ollut lasten taiteen näyttely ja nyt on tullut aika toteuttaa se. 

Kutsumme kaikki mummojen ja vaarien mussukat 3-vuotiaasta vähän isompiinkin, osallistumaan lasten omaan taidenäyttelyyn. On hienoa päästä maalauksineen jo nuorena ihan oikeaan galleriaan.

Pyydämme mummoja, vaareja, vanhempia, kummeja ynnä muita ilmoittamaan, kuinka monta lasta on tulossa mukaan. Sitovat ilmoittautumiset 31.10. mennessänayttelytakvart@gmail.com. Viestin otsakkeeksi ”Mukaan lasten taidenäyttelyyn”.

MAALAUKSISTA

Joskus maalausaiheita voi olla vaikea keksiä. Tässä vinkkejä. Esimerkiksi luonto, eläimet, lemmikit, perhe ja koti, harrastukset, unelmat ja mikä minusta tulee isona voisivat olla hyviä. Ja mitä vain muutakin. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Töiden tulisi olla mieluiten noin A4- tai A3-kokoisia, mutta isompiakin hyväksytään. Akvarelligalleria luonnollisesti suosii akvarellivärejä, mutta emme halua tiukasti rajoittaa lapsen luovuutta. 

Työt voivat olla sellaisinaan, paspiksissa tai kehystettyjä. Ne voi tuoda gallerian aukioloaikoina tai postittaa, niin että ne ovat perillä viikolla 48 (27.11. – 2.12.). Kuhunkin työhön tulee kiinnittää nimilappu, jossa on tekijän nimi ja ikä, teoksen nimi ja myyntihinta sekä esim. mesenaatin nimi ja yhteystieto.

OSALLISTUMISMAKSU on 50 €/perhe. Useampikin perheen lapsista voi osallistua 1-3 maalauksella. 

Osallistumismaksu maksetaan viimeistään  15.11. alla olevalle tilille

AKVART Galleriaosuuskunta   FI 24 5789 5420 0472 06 Viite 20307  50€

Ripustamme näyttelyn sunnuntaina 3.12.  ja maanantaina 4.12. 

Tiistaina 5.12 ovat ratkiriemukkaat näyttelyn avajaiset perheille, isovanhemmille ja ystäville.

LISÄOPPIA AKVARELLIMAALAUKSESTA

Taiteiden maisteri TAM, kuvataiteilija Maikki Haapala pitää halukkaille lapsille kursseja ARS SANAn työtilassa lähellä AKVART Galleriaa. Kurssi maksaa 15 €/lapsi ja siihen sisältyvät tarvittavat välineet eli paperit, siveltimet ja värit. 

Kurssipäivät ovat  lauantaisin.  Valitse parhaiten sopiva päivä ja aika.          

28.10.               Ryhmä 1           klo 11-13                                    Ryhmä 2   klo 14-16

18.11.               Ryhmä 1           klo 11-13                                    Ryhmä 2   klo 14-16

Ilmoittautumiset kurssille osoitteeseen haamaikki@gmail.com. Otsakkeeksi ”Lasten maalauskurssi”.

Taide tekee hyvää yhtä hyvin lapsille kuin aikuisillekin ja yhdessä lasten kanssa maalaaminen on antoisaa ja mukavaa kanssakäymistä. Nyt siis pensselit heilumaan ja näyttelytöitä tekemään pikkutaiteilijoiden kanssa.

Näyttelyterveisin,

Ryhmä Mummot mesenaatteina; Maikki, Tuula ja Riitta

AKVART Galleria