AKVART Klubi-ilta torstaina 9.3. klo 17-19 Mika Törönen: Valo ja tunnelma akvarellin keinoin

Maaliskuun klubi-illassa torstaina 9.3.2023 klo 17-19 työskentelytapaansa esittelee erityisesti kaupunkinäkymien taiturina tunnettu taidemaalari Mika Törönen.

Tervetuloa AKVART Galleriaan seuraamaan demoa. Oviraha käteisellä 12 € sisältää kahvin. Sitovat ilmoittautumiset Anja Meri, anjariittam@gmail.com,  

Tässä taiteilijan saatesanat klubi-iltaan

Valo ja tunnelma akvarellin keinoin.  

Valo ja tunnelma ovat asioita, joita itse koen tärkeimmiksi asioiksi omissa teoksissani. Pääasiallisesti maalaan kuvia kaupungeista ja usein työtä tehdessäni mietin omia tunnelmiani, joita olen kyseisissä paikoissa kokenut. Pyrin myös välittämään niitä muistojani katsojille, vaikka usein eri ihmiset tuntuvat kokevansa työni omien kokemustensa kautta. Hyvä niin. 

Demon aikana teen useampaa eri teosta johtuen siitä, että maalaan teoksiini aina monia eri kerroksia ja se tekee tavastani työskennellä melko hidasta. Pyrin kuitenkin kahden tunnin aikana näyttämään kaikki eri työskentelyni vaiheet ja erityisesti ne asiat, joita itse pidän akvarellimaalauksessa tärkeimpinä.

Mika Törönen