Aistittu

AISTITTU Akvart galleriassa 31.1.-12.2.2023.

Akvart gallerian uusi näyttely AISTITTU tuo jälleen esiin edustavan joukon hienojen akvarellistiemme töitä.

Mukana ovat Maikki Haapala, Merja Halminen, Pirjo Hassinen, Taina Nystén, Leena Palonen, Anne Purometsä, Olof Qvickström, Ritva Rautakoski, Elina Tammiranta-Summa, Irja Tikka, Taru Tomperi, Sirkku Tuominen ja Sirkka-liisa Virtanen.

Aistit ovat olleet hereillä, ja näyttely tarjoaa todella kiinnostavan kokonaisuuden lähinnä abstrakteja aistimuskokemuksia.

Nimet avaavat tietä: Aamu, Vastavuoro, Viesti puilta, Kummallinen kuutamo, Ilmaston muutos, Yllätys, Lauman henki, Pirstaleita, Hurlumhei, Hiljaisuus, Irtautuminen, Avaruus jne.

Taru Tomperi, Maikki Haapala ja Elina Tammiranta-Summa ovat vahvoja ammattilaisia, jotka ovat myös opettaneet pitkään taidetta.

Elina Tammiranta-Summan soikiot avaavat akvarellin erilaisia mahdollisuuksia. Varsin kiinnostavia uudenlaisia teoksia on muun muassa Olof Qvickströmiltä, Irja Tikalta ja Merja Halmiselta, mutta jokaisen teoksissa näkyy uutta, kokeilevaa ja jännittävää.

Anne Purometsän, Taina Nysténin, Ritva Rautakosken, Sirkka-Liisa Virtasen, Leena Palosen, Pirjo Hassisen ja Sirkku Tuomisen teoksissa on myös uusia ulottuvuuksia.

Aistit näyttävät tuottavan hyvin värikästä ja iloista taidetta.

Julkaistu
Kategoria(t): Blogi