Oi näitä aikoja

Maikki Haapala: Blue in blue

3.-15.1.2023


Akvart gallerian vuoden ensimmäinen näyttely on perinteisesti omistettu Akvartin osuuskuntalaisille, galleriaa pyörittäville aktivisteille. Tällä kertaa mukana ovat Elina Dahlqvist, Maikki Haapala, Pirjo Hassinen, Guy Hellström, Hanna Järvi, Leena Paasonen-de Campos, Maija Pasanen, Camilla Ramstedt, Toivo Tupin ja Päivi Virtanen.

Taiteilijat ovat tuttuja useista näyttelyistä, mutta aina löytyy uusia mahdollisuuksia. Talvi näyttäytyy useissa töittä: Marraskuu, Lokakuu, Joulukuu, Hangella tuulen jälkeen, Joulukollaasi, Tähtinen taivas, Snowbikes, Kuusen runko, Tulipalopakkaset, No onkos tullut kesä, Uusi vuosi, Huurteen aika, Huurteinen tammikuu, Jääkenttä sulaa, nälkä, Latutanssit, Orapihlaja talvipuvussa, Tannenbaum, Vuoden lyhin päivä.

Taiteilijoiden mielikuvitus on ehtymätön. Abstraktit työt ovat oma lukunsa, mutta luonto, kukat, sadut kiehtovat aina.

Julkaistu
Kategoria(t): Blogi