Akvarelli Pop Up

14.11.- 27.11.2022

Näyttelyn pystytystä


Nyt on sopiva aika ryhtyä ostamaan joululahjoja, ehdottaa Akvart galleria. Suuri joukko akvarellistien parhaita: Raija Dahlberg, Elina Dahlqvist, Elmira Fedotova, Pirjo Hassinen, Guy Hellström, Hanna Järvi, Annele Kare, Anna-Riitta Koivisto, Anja Meri, Sirkka Mokko, Päivyt Niemelä, Aulikki Nukala, Rauni Ollikainen, Leena Paasonen de Campos, Liisa Pankola, Sinikka Pietilä ja Toivo Tupin ovat täyttäneet gallerian seinät töillään. Ja mikä parasta: tämä on pop up -näyttely, joten ostetun työn saa mukaan saman tien.

Makuja on monenlaisia niin kuin taiteilijoitakin. Uskoisin, että gallerian runsailta seiniltä löytyy taidetta jokaiseen makuun, ja mikä parasta, myös jokaiseen kukkaroon. Samalla voi tutkia akvarellitaiteen lukemattomia tekniikoita. Akvarellitekniikoita kun on suunnilleen yhtä monta kuin on akvarellistiakin.

Aihepiiri liikkuu kaikessa mahdollisessa. Kukat ja maisemat lienevät akvarellistien tavallisimmat aiheet. Tyypillisiä aiheita on myös kaikki, mikä liittyy vuodenaikoihin ja sääilmiöihin. Valo ja sen lukemattomat ilmenemismuodot kiehtovat akvarellisteja aina. Tietenkin myös linnut ja muut metsän eläimet.

Julkaistu
Kategoria(t): Blogi