Uusi akvarellinäyttely internettiin Huom.! Osallistumisaika vielä 15.5. saakka!

Hei, kaikki akvarellimaalarit!

IWS:n Kaapelitehtaan näyttelystä v. 2019, on jo vierähtänyt aikaa.

IWS:n tapahtumat ja näyttelysuunnitelmat ovat olleet hukassa koronan takia, mutta juuri niistä esteistä innostuneena näyttely järjestetäänkin nyt nettisivuilla ja ainoastaan pohjoismaiden kesken: nordicwatercolor.com. Todennäköisesti sivustolla tulee olemaan suurempi yleisö kuin oli kaapelitehtaalla. Tietysti oheistapahtumia ei nyt ole, mutta mukaan on liitetty upeaa pohjoismaista taidehistoriaamme akvarellin näkökulmasta. Mukana on myös muutama mahdollisimman erilainen kutsutaiteilija, mutta suurin osa hyvistä kaikenlaisista taiteilijoista vielä puuttuu. 

Siksi nettisivuilla on uusi vastaava näyttely OPEN EXHIBITION. 

Teoksilla on vähän rajoituksia, ei koko eikä sisältövaatimuksia, eikä tarvitse pakata tai ainakaan vielä lähetellä minnekään. 

Digitaalikuvan lähettämisessä ovat ainoat vaatimukset: Klikkaa kuvaa hiiren oikealla: Ominaisuudet: tiedot: mitat. Kuvapisteet kertovat korkeuden ja leveyden. kun pisin sivu on min. 2000 pix, niin kuva toimii nettisivulla isonakin, kuten on tarkoitus. 

Nyt on vielä aikaa 15.5. mennessä tutkia varastohyllyjä tai digitaalikuvia tai lähettää tiedot myydyistä tai toki myös vaikka aivan uusista teoksista. 

Terveisin

Aulikki Nukala

aulikki.nukala@gmail.com