Ilon pisaroita näyttelyyn valitut taiteilijat

Ilon pisaroita näyttelyn taiteilijat on valittu. Onnea akvarellisteille! Kuvataiteilija Marja Mali valitsi näyttelyn teokset anonyymisti. Ilon pisaroita näyttely on AKVARTissa 17.–30.1.2022.

Näyttelyn taiteilijat: Leena Frestadius-Huotari, Merja Halminen, Pirjo Hassinen, Sari Hautakangas, Guy Hellström, Hanna Kinnula, Mervi Korhonen, Virpi Koskela, Riitta Kärkkäinen, Helena Kääriäinen, Niina Laitonen, Riitta Lindström, Tellu Markkanen, Kirsi-Marja Myöhänen, Kaija Marjatta Mäenpää, Päivyt Niemeläinen, Kirsti Nyberg, Leena Paasonen-de Campos, Katri Pailos, Terttu Pakarinen, Maija Pasanen, Susanna Pesonen, Ritva Pesonen, Maija Pietilä, Minna Pulli, Roosa Raikaslehto, Hannele Rissanen, Olli Rouhiainen, Oili Saarikko, Marjatta Mau Salmi, Kirsikka Savonen, Eija Seppänen, Tanja Seppänen,Johanna Sipiläinen, Liisa Sivén, Mirja-Liisa Sivula, Sirkka-Liisa Söyrilä, Nelli Tarkoma, Lettu Valkama, Paula Vierikko, Raila Vilpas, Olli Virtalainen, Sirkkaliisa Virtanen ja Liisa Winqvist