Mielen maisemia

AKVART gallerian uusi näyttely Inner Landscape (5. – 18.1.2021) tarjoaa näköaloja maisemiin, jotka ovat saaneet innoituksensa muistoista, toiveista, iloista, peloista, sanalla sanoen kaikesta inhimillisestä elämässämme.

Riitta Lindström: ’Sadeln’

Näytteille asettajina ovat Akvartistit eli AKVART galleriaosuuskunnan jäsenet Hanna Järvi, Riitta Kärkkäinen, Riitta Lindström, Sirkka Mokko, Leena Paasonen-de Campos, Tuula Palmunen-Saari, Sinikka Pietilä, Camilla Ramstedt, Liisa Sivén, Benita Suomi ja Toivo Tupin. Luonto on perinteisestikin toiminut tunteiden tulkkina, kuvasihan jo edesmennyt akvarelliguru Nandor Mikolakin kaikki mahdolliset tunteet kukkien välityksellä. Maisema antaa tunteiden kuvaamiseen vielä avarammat mahdollisuudet.

Inspiroivin maisema lienee meri tyynestä myrskyyn. Illan hämärtyessä, By the sea, Ajatusmyrsky, Tuho, Usva, Usvainen ilta, Inferno I ja II, Kuutamoyö, Sadeln, Syksyinen heijastus merellä, Avannolla ja Saaren suojassa liittyvät jollakin tavoin vesielementtiin. 

Tuula Palmunen-Saari

Julkaistu
Kategoria(t): Blogi